Kulcsrakész ház, mobilház esetében is?

Kulcsrakész ház? Tudom, hogy az mit jelent, de vajon tudja-e mindenki, hogy ezt meg lehet valósítani a mobilház esetében is? Ha nem, akkor megmutatom.

Kulcsrakész ház mobilház esetében is - tothmobilhaz.hu

Kulcsrakész ház

Hogyan lehet egy kulcsrakész ház mobil?

Ugyan már! Ez valami átverés lesz! Gondoltam néhány évvel ezelőtt. Aztán jöttek a különböző ismeretterjesztő csatornák, és megláttam a csodát. (persze már az is csodának számított, hogy ilyen adókat foghattam, hiszen nem vagyok már mai gyerek)
Nos, ezeken a csatornákon láttam először, hogy egy kamionnal elszállítottak egy házat á-ból b-be. Azta mindenit! Ha ma építkeznék, biztosan csak ilyet építtetnék. De nekem már van házam, így sajnáltam, hogy ez a lehetőség kimarad az életemből. Legalábbis azt hittem két hónappal ezelőttig. A fiam ugyanis nászajándékba kapott egy telket a menyasszonya szüleitől. Én pedig bevállaltam, hogy beszállok a házépítésbe. És ezzel még az álmom is teljesül, hiszen az ő elképzelésük is az volt, hogy egy kulcsrakész ház legyen az otthonuk. Ujjongtam magamban, mint egy gyerek, aki megkapja élete első kisautóját!
Körbenéztem hát a neten, és kiderült, hogy ez ma már nálunk sem csupán utópia, a kulcsrakész ház lehet mobil.
Aki nekem a legszimpatikusabb volt, az a Tóth Mobilházak. Részben a referenciáik, részben a személyes beszélgetés miatt. Mindent megtudtam tőlük, amire a témában kíváncsi voltam. El is döntöttük, hogy őket bízzuk meg a kivitelezéssel.
De nézzük meg, hogy miket is tudtam meg előzetes információként!

Kulcsrakész ház esetén mit is jelent az, hogy kulcsrakész állapot?

  • Kulcsrakész ház esetén elvégzik a vízszerelési, villanyszerelési munkálatokat.
  • A felületeket kiburkolják, elvégzik a festés-mázolást.
  • A fürdőszobákat kompletten felszerelve kapjuk, ami magában foglalja zuhanyfülke vagy épített zuhany vagy fürdőkád beszerelését, a WC beépítését, valamint a mosdókagylót csapteleppel, villanybojlert, mindezt kiváló minőségben.

Ennél nem is kell több!

De ennél még több tartalom is van!

Nagyon fontos szempont egy családi háznál, hogy valamennyi kulcsrakész ház négy évszakos, kiváló szigeteléssel rendelkezik, és a cég a norvég NOBO energiatakarékos elektromos fűtésrendszert használja. Megkapjuk a fűtőtesteket is, de ha bármi mást szeretnénk, például kandallót, padlófűtést, vagy bármilyen más megoldást, az is lehetséges.
Ha szeretnénk, a kulcsrakész ház klímával is fel lesz szerelve. Ami a külső vakolatot illeti, az a helyszínen készül el.

Röviden ennyi, ha elkészül, akkor a tapasztalatokról is beszámolok.

Amennyiben elképzelései találkozik az általunk kínált megoldásokkal.
Keressen minket bizalommal !