Mobilház egy nagyon jó megoldás

Miért jó a mobilház építés? Mert gyors, praktikus, és a legnagyobb előnye, hogy ez egy olyan megoldás, ami összeszerelt állapotban szállítható.

Mobilház egy nagyon jó megoldás - tothmobilhaz.hu

Mobilház

Mobilház építés? Nagyon jó megoldás mindenkinek, aki gond nélkül szeretne kész házat.

Igen, ez egy érdekes gondolat. De mit jelent a mobilház építés kapcsán az, hogy gond nélkül építhet? Nos, valószínűleg sokan építettek már hagyományos házat. A tereprendezéstől, az alapásáson át a falak felhúzásán keresztül a tetőcserépig. Ez egy meglehetősen hosszú, több alkalommal különböző kötési időkkel tarkított folyamat, ami különböző szakterületek összehangolt munkáját igényli. Persze abban az esetben, ha sikerül rövid határidőn belül egy generálkivitelezőt találni, akkor a rész munka-folyamatokkal nincs gond, de ez ma nem egy egyszerű feladat. Ha ez nincs, akkor külön-külön kell a megfelelő szakembereket a munkaterületre szervezni. Na, ez aztán maga a rémálom! Hát ezt értjük mi a „gond” szó alatt.
Ezzel szemben a mobilház építés mindezek nagy részére megoldást nyújt. Nézzük, hogyan!

Ha már mobilház építés, nézzük meg, mi is az a mobilház?

Maga a fogalom elég gyakran összemosódik a készház, vagy a konténerház fogalmával. Ez azonban téves elképzelés, ugyanis jelentős különbségek vannak köztük.

A készházat, illetve ahogyan sokan ismerik, a könnyűszerkezetes házat, vagy konténerházat minden esetben darabokban szállítják, és a helyszínen szerelik össze. Ezzel szemben a mobilházat a kivitelező telephelyén készítik, és az kész állapotban kerül leszállításra. Ez csak abban az esetben nem lehetséges, ha a területi feltételek – mint például egy szűk utca, vagy vízpart – ezt nem teszik lehetővé. Óriási különbség!

A mobilház építés előnyei

Bár sokan azt gondolják, hogy a mobilház építés csak azoknak jó, akik nyaralót szeretnének építtetni, de ez ma már nem így van. Nézzük meg, hogy mik a mobilház építés előnyei!

  • Ha engedélyezett családi házról, lakóingatlanról beszélünk, a legnagyobb előnye az ár. A mai ingatlanpiacon olcsó árszinten elérhető. Megkímélhet mindenkit egy nagyobb volumenű ingatlanberuházástól.
  • Üdülő övezetben és zártkertben üdülőként és zártkerti ingatlanként szabályosan engedélyezhetőek is az épületeink, és ezek ebben a formában is állandó lakásként használhatóak télen-nyáron!
  • Tökéletes megoldás egy tóparti, vagy folyóparti nyaraló esetén, hiszen könnyű mozgathatósága miatt védhető árvízhelyzet esetén is.
  • Nagy előnye a gyors kivitelezés, köszönhetően annak, hogy egy darabban érkezik, nem a helyszínen kell összeszerelni.
  • És végül nagy előnye, hogy költöztethető. Ha megunja valaki azt a helyet, ahol addig a nyarait töltötte, a házával együtt nyaralási helyszínt változtathat.

Amennyiben elképzelései találkozik az általunk kínált megoldásokkal.
Keressen minket bizalommal !