Kulcsrakész ház - toth-mobilhaz.hu

Kulcsrakész ház

Azzal, hogy kulcsrakész ház, már bizonyára mindenki találkozott. Hogy ezt meg lehet valósítani a mobilház esetében is, valószínűleg már kevesebben tudják. Pedig lehetséges!

Kulcsrakész ház egy mobilház esetében?

Igen, bármilyen hihetetlennek is tűnik, ma már adott a lehetőség mindenki számára, aki szeretné összekötni a gazdaságosan kivitelezhető mobilház fogalmát a kulcsrakész állapottal.

Igen cégünk képes megoldani ezt a feladatot is, hiszen minket nem lehet lehetetlen helyzet elé állítani!

Hogyan egyeztethető össze a mobilház fogalma a kulcsrakész ház fogalmával?

Kulcsrakész ház - toth-mobilhaz.hu

Kulcsrakész ház

Azok a házak, amelyek a mi kivitelezésünkben készülnek, hasonlóan az amerikai típusú komoly, könnyűszerkezetes házakhoz, teljesen eltérnek a talán sokak számára ismert szendvicspanelből épített angol mobilházaktól.

A kérdésre válaszolva, mi nem csupán a szerkezetkész állapotig vállaljuk a mobilházak kivitelezését, hanem igény szerint a kulcsrakész ház teljes kivitelezését megoldjuk.

Természetesen ezeket egyéni igényektől függően építjük meg.

Mit jelent a kulcsrakész állapot?

  • A kulcsrakész ház esetében elvégezzük a vízszerelési, villanyszerelési munkálatokat.
  • A felületeket kiburkoljuk, elvégezzük a festés-mázolási munkálatokat.
  • A fürdőszobákat kompletten felszereljük. Ez természetesen magában foglalja zuhanyfülke vagy épített zuhany vagy fürdőkád beszerelését, a WC beépítését, valamint a mosdókagylót csapteleppel, villanybojlert, mindezt kiváló minőségben.

A kulcsrakész ház kivitelezése során, a beépítési fázisban kizárólag a Megrendelő által kiválasztott burkolatokat építjük be, melyeket adott m2-árig biztosítunk. De lehetőség van ettől eltérni, mi ebben a tekintetben is rugalmasak vagyunk. Minden esetben igazodunk az egyéni igényekhez. Önnek lehetősége van az egyszerűtől a luxus kivitelig igényelni a burkolatokat, illetve a beépítésre kerülő anyagokat.

Ez azt is jelenti, hogy a négyzetméter ár a beépített anyagok minőségétől függően lehet kevesebb is, de természetesen a luxus minőség a négyzetméter árat is megemeli.

Milyen tartalom van még a kulcsrakész házban?

Kulcsrakész ház - toth-mobilhaz.hu

Kulcsrakész ház

Mindenképpen kiemelendő, hogy valamennyi kulcsrakész ház négy évszakos, kiváló szigeteléssel rendelkezik, és norvég NOBO energiatakarékos elektromos fűtésrendszerrel van felszerelve.

A helyiségeket fűtőtestekkel látjuk el. (Természetesen ez is variálható, kandalló, padlófűtés kialakítása, illetve bármilyen más megoldás lehetséges)

A kulcsrakész ház klímával felszerelt.

A külső vakolat a helyszínen készül el. Ez egy nemesvakolat, ami kívánság szerint variálható lambériával, ami vékony lazúrral kezelt. Ennek nagy előnye a vastag lazúrral szemben, hogy ez nem képez egy, az idő múlásával lepergő felületet.

Amit még nyújtunk a kulcsrakész ház esetében (is)

Igény esetén biztosítjuk az építésvezető jelenlétét, aki a házak kivitelezésében építésvezetőként közvetlenül, személyesen működik közre. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő minőség és maximális precizitás elérése érdekében – az építkezés alatt garantáltan mindvégig -, a kezdéstől a telepítésig személyes jelenlétével, közreműködésével és irányítása alatt történik a munkavégzés.

Ebből adódóan amennyiben az építkezés folyamán bármilyen kérése vagy egyedi igénye merül fel, azt személyesen tudja teljesíteni.