Könnyűszerkezetes ház - toth-mobilhaz.hu

Könnyűszerkezetes ház

A könnyűszerkezetes ház nagyon sok előnnyel rendelkezik a hagyományos építési technológiákkal szemben. Bemutatjuk Önöknek mindazokat az előnyöket, amelyek elérhetőek az általunk kínált portfolióban.

Mi is az a könnyűszerkezetes ház?

Könnyűszerkezetes ház - toth-mobilhaz.hu

Könnyűszerkezetes ház

Önmagában a szó jelentése valószínűleg már mindenki számára ismert. A szó jelentéséből következik, hogy a ház szerkezeti elemei nem a hagyományos építési stílust követik. Tehát nem betonból, égetett téglából stb. készülnek.

Ebből következően ma már valószínűleg sokak számára ismert tény, hogy ezeknek a típusú házaknak a mobilitása, a kivitelezése is messze túlhaladja azt a lehetőséget, amit eddig egy építkezés során megismerhettünk.

Milyen előnyökkel rendelkezik egy könnyűszerkezetes ház?

Az előző bekezdésben leírtakból következően a legelsőként kiemelhető előnye egy könnyűszerkezetes háznak, hogy a megépítés időintervalluma lényegesen rövidebb a hagyományos építési technológia szerint épített házénál. Ki kell emelnünk, hogy az általunk kivitelezett könnyűszerkezetes ház nem azonos a szendvicspanelből, konténerekből épített könnyűszerkezetes házakkal.

Nézzük meg röviden, a teljesség igénye nélkül, hogy mely előnyök alapján válik közkedveltté a könnyűszerkezetes ház?

  • Rövid építési idő, hiszen nincsenek technikai szünetek. (Hosszú kötési, száradási idő a munkafolyamatok között)
  • Megfelelnek a hőtechnikai szabályozásnak
  • Könnyen variálható belső elrendezés (gipszkarton miatt egyszerűen bontható, újjáépíthető úgy, hogy nem keletkezik nagy mennyiségű építési törmelék)
  • Három rétegű, „A” energia besorolású nyílászárók kerülnek beépítésre.
  • Alacsony energia költséggel fenntartható
  • Kiváló hő és hangszigeteléssel rendelkezik
  • Szárazépítészeti technológiával készül, aminek következtében nincs nyirkosodás, penészesedés
  • Valamennyi általunk kivitelezett könnyűszerkezetes ház antiallergén

Miben nyújt még többet?

Például a mobilitásban. Az általunk kivitelezett, faszerkezetes falakkal, teljes komforttal rendelkező könnyűszerkezetes épületek, melyeket készre szerelve, kamionon szállítunk ki a megrendelő által megadott helyszínre.

Mint a mobilházaknál általában itt is figyelembe kell venni, hogy nehezen megközelíthető helyeken (pl.: szűk utca, vízpart) a kész épület helyszínre szállítása megoldhatatlan feladat. Ebben az esetben a könnyűszerkezetes ház is a helyszínen kerül megépítésre.

Nagy előny ez esetben is továbbá, hogy az épületek bármikor, bárhová áttelepíthetők, és a közművek bekötése után azonnal, akár 24 órán belül beköltözhetőek.

Ami nem technikai paraméter

Könnyűszerkezetes ház - toth-mobilhaz.hu

Könnyűszerkezetes ház

Mi azért dolgozunk, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni a piacon. Segítünk abban, hogy azokat a téves elképzeléseket eloszlassuk, amelyek sokakban felmerülnek.

Ezeket a téves elképzeléseket is onnan tudjuk, hogy azok az ügyfelek, akik megkeresnek bennünket, rendszeresen előadják félelmeiket. Ezek olyan félelmek, amelyek részben az ismeret hiányából fakadnak, részben a barátoktól, ismerősöktől tényként átvett tudásanyagból jönnek.

Ilyen félelem például, vagy inkább nevezzük elferdített valóságnak, hogy lakóházként nem lehet engedélyeztetni.

Óriási tévedés! Az általunk tervezett, és kivitelezett könnyűszerkezetes ház engedélyeztethető. Olyannyira, hogy ha a megbízónk ezt igényli, úgy mi elvégezzük a teljes engedélyeztetési folyamatot, így Önnek ezt a hivatali ügyintézést is le tudjuk venni a válláról.

Biztosítunk igény szerint ebben az esetben is felelős műszaki vezetőt, aki a teljes folyamatot végig kíséri, gondoskodva ezzel is az Önök biztonságáról.

Keressen bennünket!