Egyedi építésű mobilház - tothmobilhaz.hu

Egyedi építésű mobilház

mobilház kivitelezés

Egyedi kivitelezés

mobilház alapterület

20m2

bekerülési költség

266 000 – 276 000
Ft+áfa/m2-től

Leírás

Ez a mobilház Debrecenben került telepítésre. Telephelyünkön megépítettük és kész állapotban szállítottuk a végső helyére. A mobilház funkciója műterem – egy debreceni festőművész megrendelésére egyedi elképzelés alapján építettük -, külső megjelenésében illeszkedi a főépület stílusához.

A mobilház alapterülete 20m2, egy légterű műterem. A lemezalap már készen volt a telken, ehhez idomítottuk a mobilházat építéskor. Nem tartalmaz vizes helységet, csupán egy kézmosót, melyhez az épület tolóajtó melletti részét kiburkoltuk. A mosódóhoz tartozó burkolatot és a laminált parkettát a megrendelő választotta ki.

A mobliház falai 25 cm vastagok. 10 cm Nikecell, 10 cm táblás kőzetgyapot és párazáró fólia alkotja a rétegeit. Belső falai fehérek. A külső nemes vakolatot a helyszínen vittük fel, így elkerülve a szállítás közbeni sérüléseket. Beépítésre egy 3 rétegű 3 m széles Rehau tolóajtó került, mint bejárat. Az oldalfalak tűzgátló gipszkartonnal lettek kartonozva. A mennyezetben 20 cm vastagságú, a padozatban 15 cm vastagságú üveggyapot szigetelés kerül elhelyezésre. Szárazpadozat hőszigetelt, farácsos tartóval lett kialakítva, alsó része vízszigeteléssel ellátva a talajpára és nedvesség ellen. A mobilház lába 60×100-as vastagfalú zártszelvény.

A tető Tegola bitumenes nehézlemezzel van fedve, ami UV álló és 30 év garanciával rendelkezik. A tető antracit színű hajlított lemezzel van díszítve.

A mobilház NOBO elektromos energiatakarékos fűtőtestekkel van ellátva, klímakiállás is kialakításra került. A belső terekben Asfora típusú konnektorok és kapcsolók lettek felszerelve. Külső világítást 3db sport lámba biztosítja.

Amennyiben elképzelései találkozik az általunk kínált megoldásokkal.
Keressen minket bizalommal !

Képek, videók