Helyszínen épült mobilház - tothmobilhaz.hu

Helyszínen épült mobilház

mobilház kivitelezés

Egyedi kivitelezés

mobilház alapterület

64m2

bekerülési költség

266 000 – 276 000
Ft+áfa/m2-től

Leírás

Ez a munkánk egy idős házaspár részére, az Ő elképzeléseik, igényeik alapján készült el. Egy 64 m2 bruttó alapterületű mobilház. A megszokottól eltérően, ez a mobilházunk a helyszínen épült. Praktikusan az volt az oka, hogy kis távolságra kellett utaznunk, egy Debrecen környéki kistelepülésre.

A mobilházban található helyiségek

  • hálószoba,
  • nappali,
  • külön konyha,
  • fürdőszoba és WC egyben,
  • és egy kis közlekedő helyiség

Az alapot a megrendelő készíttette el a helyszínen, melyhez minden segítséget megadtunk, és természetesen minden szükséges adatot, rajzot rendelkezésre bocsátottunk (kiállások stb.)
Az épület maga egy 15 cm-es vasalt lemez alapon álló mobilház. Az alap valamivel nagyobb méretű, mint az épület, mivel a megrendelő ott később terasz részt alakított ki.
Az eddigi megszokott mobilházaktól eltérően ez nem lapos tetős mobilház, hanem egy kb. 10 fokos tetővel rendelkezik.

A tető tégla színű lemez, a mobilház oldalfala 25 cm-es. Standard méretű nyílászárókkal felszerelt.
A nyílászárók ebben az épületben 2 rétegű Rehau profilból készültek (ma már minden nyílászáró 3 rétegű).
A burkolatokat szokás szerint a megrendelő választotta ki, melyet kérésének és ízlésének megfelelően alakítottunk ki. Például a fürdőszobában a dekor csíkok az általa kért magasságban lettek elhelyezve.

A fürdőszobát szaniterekkel felszereltük (80 literes Ariston villanybojler, alsó kifolyású Alföldi WC csésze, mosdószekrény tükörrel). A megrendelő kérésére zuhanykabin került beépítésre, amit szintén ők választottak ki. A konyhában a járólapok diagonálban lettek lerakva.
Minden helyiségben NOBO energiatakarékos fűtőpaneleket szereltünk a falra, melyek a helyiségek méretéhez vannak igazítva vannak, de inkább kicsit nagyobb méretűek.

A nemesvakolat színét a megrendelő választotta ki.

Képek, videók