Egy kisebb mobilház - tothmobilhaz.hu

Egy kisebb mobilház

mobilház kivitelezés

Egyedi kivitelezés

mobilház alapterület

30m2

bekerülési költség

266 000 – 276 000
Ft+áfa/m2-től

Leírás

A képeken egy 30 m2 bruttó alapterületű mobilház látható.
Ez egy állandó lakás céljából épült, nagy belmagasságú mobilház, zártkertbe, egy fő részére.
A mobilház elöl, a front részen 2,85 cm magas, a hátsó része 2,65 m (ma már ezzel a belmagassággal kivitelezzük az épületeinket).

A lapos tető lejtése 3-5 fokos, vagyis az front rész és a hátsó rész magasságának különbsége a 4 m szélességen körülbelül 20 cm.
A mennyezetet nem hoztuk vízszintbe, tehát a mennyezet követi a tető vonalát. Ezzel azt értük el, hogy az épület belső tere egy különös dizájnt kapott, valamint ezzel a kis alapterület ellenére is nagy légtérrel rendelkezik. Magas és szellős, amit a fehér festett falak optikailag még tovább növelnek.

Eredetileg rendelkezett volna a mobilház külön hálószobával is – melyet az alapterület megengedett volna –, de a megrendelő végül úgy döntött, hogy az eredeti tervtől eltérően legyen egy légterű, tágas az épület, mivel egyedül lakja.

A mobilházban található egy fürdőszoba is WC-vel. Megrendelőnk a sokak által kedvelt épített zuhany helyett fürdőkádat választott, és szintén az általa kiválasztott, neki tetsző burkolatok kerültek a belső helyiségekbe. Ez esetben a szerelt WC-t is ő rendelte. (rugalmasak vagyunk a szaniterek tekintetében, tehát el lehet térni az általunk meghatározott ártól pluszban és mínuszban is, hiszen elsődleges cél a megrendelő ízléséhez való alkalmazkodás)

Ez esetben is a szokásos 25 cm oldalfal vastagsággal kiviteleztük a mobilházat. Ami viszont eltér a megszokottól, hogy külön bejárati ajtó nincs, a terasz ajtó szolgál bejárati ajtóként. Az ehhez tartozó két oldalsó világítóablak a megrendelő egyéni elképzeléséhez igazodva lett legyártva 3 rétegű, felső kategóriás nyílászáró profilból

A mobilházat fehér nemesvakolattal láttuk el a helyszínen. Az épülethez az alapot a megrendelő készítette el.

Képek, videók