Mobilház egy fürdővárosban - tothmobilhaz.hu

Mobilház egy fürdővárosban

mobilház kivitelezés

Egyedi kivitelezés

mobilház alapterület

60m2

bekerülési költség

266 000 – 276 000
Ft+áfa/m2-től

Leírás

Az itt bemutatott munkánk egy 60 m2 bruttó alapterületű mobilház, ami a megrendelő által építtetett alapra kerül telepítésre. Ez egy hatalmas, tágas, szellős nagy belmagasságú épület.

Ez a mobilház egy fürdővárosban, dombtetőn lesz elhelyezve a közeljövőben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik, így érthető módon a megrendelő extra méretű egyedi nyílászárókat rendelt hozzá.

Ebbe a mobilházba Rehau profilú 3 rétegű, felső kategóriás nyílászárókat építettünk be.
Az épület két, egyenként 2,5 m x 10 méteres elemből áll, melyeket pótkocsis kamionnal szállítunk a helyszínre, és a két különálló rész az alapon, a helyszínen lesz összeillesztve.

Ez a mobilház is 25 cm oldalfal vastagsággal került kivitelezésre.

A mobilház 5 helyiségből áll

  • egy hatalmas, 5,5 m széles, világos nappali konyha, mindkét részében nagy méretű nyílászárókkal,
  • egy hálószoba két 120×120 cm-es bukó-nyíló ablakkal, melyek a hálószoba sarkában két külön falon, egymás mellett helyezkednek el,
  • egy dolgozó szoba
  • és egy aránylag nagyméretű fürdőszoba WC-vel, ahová szintén a megrendelő választotta a burkolatot

A helyszín adta korlát miatt – a mobilház hátsó fala mögött egy szakadék-szerű rész található – az épület hátsó része, és az egyik oldalfala első osztályú lambériával lett borítva, mivel a helyszíni vakolás ezen a részen nehézségekbe ütközne. A lambéria egyébként dió színű Lazuránnal lett kezelve.

A másik két oldalfal a helyszínen lesz fehér nemesvakolattal fedve. Az egészet a megrendelő egyéni elképzelése szerint kiviteleztük. Telephelyünkön már sok érdeklődő megtekintette, nagyon népszerű mobilház.

Képek, videók