Egyedi dizájnú mobilház - tothmobilhaz.hu

Egyedi dizájnú mobilház

mobilház kivitelezés

Egyedi kivitelezés

mobilház alapterület

36m2

bekerülési költség

266 000 – 276 000
Ft+áfa/m2-től

Leírás

És egy újabb, néhány hete telepített mobilházat szeretnénk bemutatni. Ez a mobilházunk egy zártkertben került elhelyezésre. Az általunk megadott paraméterek szerint – mint például a kiállások berajzolása – a 15 cm-es lemezalapot a megrendelőnk készítette el.

Sajnos a sok csapadék miatt, kis csúszással tudtuk csak a telepítés után a hófehér nemesvakolatot a helyszínen felvinni. De az időjárási tényezőket sajnos még mi sem tudjuk befolyásolni.
A képeken látható mobilház a megrendelő elképzelései szerint, az ő rajzai alapján készült. A kivitelezés során 25 cm-es falvastagságot alkalmaztunk.

A mobilház több helyiségből áll. Ezek a nappali és a konyha egy légtérben, L alakban. Innen nyílik a fürdőszoba és a WC egy légtérben, illetve a másik oldalon található a hálószoba. Az alapterület egyébként 36 négyzetméter, de az elrendezésnek köszönhetően szép, nagy légterű, tágas és egyben világos épület.

Belmagassága a szokásos, nagy, nálunk átlagos belmagasságnak tekinthető, az a 2,75 méter. Megrendelőnk kérésére a fürdőszobában zuhanyfülke került kialakításra, valamint szerelt WC-t építettünk be, amikhez a szanitereket szintén a megrendelő választotta ki (mosdószekrény tükörrel, csapok).

Ahogyan az esetek többségében lenni szokott, a megrendelő választotta ki a burkolatokat, így teljes mértékben a saját ízlésének megfelelően alakítottuk ki a belső tereket.
Már talán említeni sem kellene, hiszen ez megszokott, de a padozat itt sem dübög, nem kopog, és 15 cm üveggyapot szigetelést kapott. A mennyezet 20 cm üveggyapot szigeteléssel van ellátva.

Ami a nyílászárókat illeti, 3 rétegű, felső kategóriás nyílászárók kerültek beépítésre, melyek kiváló hőszigeteléssel és hangszigeteléssel rendelkeznek.
A mobilház NOBO fűtőelemekkel lett felszerelve. A tető Tegola márkájú, tekercses fedővel borított, 3-5 fokos lejtése van, ami esztétikus, de a funkciója ellátását nem befolyásolja.
Különlegessége ennek a mobilháznak, hogy a front része a magasabb, az 2,83 m, a hátsó rész felé lejt, ami 2,65 m, és a mennyezet ennél az épületnél is követi a tető vonalát, és ez adja a különleges dizájnt a mobilháznak.

Képek, videók