Mobilház a Balatonnál - tothmobilhaz.hu

Mobilház a Balatonnál

mobilház kivitelezés

Egyedi kivitelezés

mobilház alapterület

53m2

bekerülési költség

266 000 – 276 000
Ft+áfa/m2-től

Leírás

Jó lenne egy mobilház a Balatonnál?

Bizony jó, és már el is készült. Az alábbi mobilház ugyanis a Balatonnál valósult meg. Üdülőként lett hivatalosan engedélyeztetve partner tervezőnk által. Ahogy ez már korábbi épületeinknél is megtörtént, a megrendelő egyéni elképzelése alapján került kivitelezésre.

Ez a mobilház egy 53 nm-es, L alakú épület, mely egy nagy teraszt zár be. A lemezalapot ebben az esetben is a megrendelő készíttette el egy helyi vállalkozóval.

Mi az instrukciókat adtuk, és az alap kivitelezésével kapcsolatban felhívtuk a megrendelő figyelmét arra, hogy az alapnak szigorúan meg kell felelnie az általunk magadott kritériumoknak, hogy a telepítésnél semmilyen akadályba ne ütközzünk. Erre nagyon oda kell figyelni annak érdekében, hogy a mobilház megfelelően feküdjön fel az alapra, és a két épületrész illesztését tökéletesen elvégezhessük. Hál’ istennek az alap jól sikerült, gördülékenyen tudtunk dolgozni a helyszínen.

Helyiségek tekintetében a mobilházban konyha-nappali, fürdőszoba -wc, és két hálószoba található. A két hálószobának köszönhetően vendégek elhelyezésére is alkalmas.

Oldalfalak tekintetében itt is 25 cm vastagságú oldalfalakat találunk. A benne található tetszetős burkolatokat megrendelőnk választotta ki, az ízlésének megfelelően.

A nyílászárók 3 rétegűek, de megrendelőnk kívánságára minimálisan eltértünk a standard méretektől. A bejárati ajtó esetében pedig nem csupán a standard mérettől tértünk el, hanem az ő elképzelésének megfelelően nem teli- illetve osztott üveges lett beépítve, hanem zárt. Ez nem okoz jelentős árkülönbséget, minimálisan tér el csupán a standard ártól.

Mint mindig, ez esetben is szigorúan tartottuk a határidőt, sőt az épület már egy nappal a határidő előtt a telken volt. Különösen figyelünk a határidőkre, hiszen ügyfeleink elégedettsége számunkra nagyon fontos!

Képek, videók