Apartmanházak Baranyában - tothmobilhaz.hu

Apartmanházak Baranyában

mobilház kivitelezés

Egyedi kivitelezés

mobilház alapterület

36m2 + 27 m2

bekerülési költség

266 000 – 276 000
Ft+áfa/m2-től

Leírás

2 db könnyűszerkezetes üdülő épület, ahogyan a megrendelő megálmodta. Teljes egészében a saját elképzelése alapján készült.

Az L alakú épület 36 m2, a téglalap alakú 27 m2. Itt meg kell jegyezzük, hogy ezeket természetesen bármilyen mérettel elkészítjük.
Ezek is hagyományos engedélyezési eljárással, szabályosan engedélyezett épületek. Partner tervezőnk közreműködésével kerültek engedélyezésre, aki komplex tervet prezentált a megvalósításhoz!

A terveket elektronikus úton fel is töltötte az ETDR-rendszerbe, a teljes engedélyezési eljárást az első lépéstől az utolsóig ő intézte a megrendelő számára elfogadható, reális áron.

Azt tudni kell, hogy az illetékes hatóság be sem fogadja a generál tervet, amennyiben az nem felel meg a műszaki előírásoknak. Ez igaz könnyűszerkezetes üdülő esetében is. Az általunk benyújtott terveket még soha nem utasították el, minden egyes tervünket befogadták, majd ezt követően engedélyezték.
Nos, e kis kitérő után térjünk vissza a könnyűszerkezetes üdülő bemutatásához.

Az itt bemutatott könnyűszerkezetes üdülő épületek a megszokottól eltérően a helyszínen kivitelezett épületek, mivel megvalósításuk a kontyolt nyeregtető miatt szállítással nem lett volna megoldható.

Az alapot a benyújtott terveknek megfelelően a megrendelő helyi vállalkozóval készíttette el, ami egyébként a kötelező lemez alaptól eltérően ez esetben hagyományos fix alap lett az építtető döntése alapján. Ezzel a megoldással ezek az épületek gyakorlatilag ugyanazokkal a műszaki paraméterekkel rendelkeznek, mint a téglaházak fogadó szintjei

A burkolatokat a megrendelő választotta ki, a fürdőszoba saját ízléséhez igazodva lett kialakítva. (csak így zárójelben, ez a fürdőszoba az egyik legnépszerűbb alkotásunk)
A szaniterek természetesen bele tartoznak az árba egy bizonyos – arányosan, általunk meghatározott – összeghatárig, melytől rugalmasan el tudunk térni, amennyiben az építtetőnek esetleg magasabb, akár luxus igényei lennének. A képeken látható fürdőszoba felszereltsége belefért az alapárba, hiszen manapság már gyönyörű, jó minőségű burkolatokat lehet beszerezni az általunk meghatározott limitig is!

A kontyolt nyeregtetőt zsindellyel alakítottuk ki, melynek színe, formája szintén a megrendelő választása volt.
Ez a két könnyűszerkezetes üdülő épület kifejezetten szállásadás céljából épült. A szállóvendégek télen-nyáron használhatják, hiszen kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, és NOBO energiatakarékos fűtőpanelekkel vannak ellátva. Ezek a fűtőpanelek ebben a kategóriában a legjobb minőséget képviselik.
Mindkét könnyűszerkezetes üdülő nyáron hűvös, télen meleg, ami elsősorban a remek hőszigetelésnek, másodsorban a felső kategóriás fűtőtesteknek köszönhető.

Képek