Egyedi könnyűszerkezetes ház - Dunaparti ház - tothmobilhaz.hu

Egyedi könnyűszerkezetes ház

mobilház kivitelezés

Egyedi kivitelezés

mobilház alapterület

36m2

bekerülési költség

266 000 – 276 000
Ft+áfa/m2-től

Leírás

Ez az épület egy egyedi könnyűszerkezetes ház. Megrendelő egyéni elképzelése alapján a kivitelező technikai javaslatait figyelembe véve készítettük el az alaprajzot és terveztük meg a házat.

A ház 36m2 alapterületű és két részből áll. A szűk utcákban történő szállítás miatt két részben lehetett a házat szállítani.

A mobilház alapját a megrendelő kérésére mi készítettük el. Az alap 15 cm-es vasalt alap és a terasz burkolat alatt is alapozva van. A teraszt szintén mi készítettük el a ház telepítését követően, a helyszínen. A terasz anyag a WPC.

A falak külső vakolatát a helyszínen vittük fel, hogy elkerüljük a szállítás során keletkező esetleges sérüléseket. Az oldal falak vastagsága 25 cm míg a belső válaszfalak 18 cm vastagok. Az oldalfalban Nikecell és táblás kőzetgyapot szigetelés található, a mennyezetben 20 cm üveggyapot. A belső falazat fehérre lett festve és burkolva szállítottuk, a helyszínen már csak egy utolsó tisztasági festésre került sor. A padlózat kemény, így nem kopog és nem dübörög.

Az oldalfalak és a belső falak tűzgátló, a fürdőszoba pedig zöld impregnált gipszkartonnal lett kartonozva. Szárazpadozat hőszigetelt, farácsos tartóval lett kialakítva, alsó része vízszigeteléssel ellátva a talajpára és nedvesség ellen. A mobilház lába 60×100-as vastagfalú zártszelvény.

A fürdőszoba minimál stílusú, a megrendelő által választott burkolattal. Teljes felszereltségű, kiváló minőségű szaniterekkel. A fürdőszobában épített zuhany található szintén a megrendelő kérése szerint. A falak 10 cm Nikecellt, 10 cm táblás kőzetgyapotot és párazáró fóliát tartalmaz.

A tető Tegola bitumenes nehézlemezzel van fedve, ami UV álló és 30 év garanciával rendelkezik. A tető antracit színű hajlított lemezzel lett díszítve.

A mobilház NOBO elektromos energiatakarékos fűtőtestekkel van ellátva, klímakiállás is kialakításra került. A belső terekben Asfora típusú konnektorok és kapcsolók lettek felszerelve. Az épített zuhany szigetelése a függőleges és vízszintes sarkokban hajlaterősítő szalaggal és folyékony fóliával több rétegben lett kezelve. A fürdőszobában egy 80L-es Ariston villanybojler (nagyobb is szerelhető…), tükrös mosdószekrény (választható) és szerelt WC került beépítésre.

Kizárólag magyar szabványoknak megfelelő, tanúsítványokkal ellátott építőanyagok kerültek beépítésre.

Amennyiben elképzelései találkozik az általunk kínált megoldásokkal.
Keressen minket bizalommal !

Képek, videók