Mit jelent az, hogy négy évszakos mobilház?

Vajon mit jelent az, hogy négy évszakos mobilház? Valószínűleg azt, ami a nevéből következik. Mind a négy évszakban használható, és egész évben lakható.

Mit jelent az hogy négy évszakos mobilház - tothmobilhaz.hu

Négy évszakos mobilház

Én nem tudtam, hogy létezik négy évszakos mobilház

Biztosan sokan rendkívül tájékozatlannak fognak tartani, de tényleg fogalmam sem volt arról, hogy négy évszakos mobilház létezik.
Láttam persze sok olyan filmet a tévében, ahol különböző házakat szállítottak óriási kamionokkal, de nem gondoltam, hogy egyszer egy ilyennel itthon is fogok találkozni. Ez kissé olyan fantasy kategória volt nálam. Olyan igazi amerikai csoda, ami nem is lehet igaz. Hogy a csudába lehetne egy egész épületet elszállítani anélkül, hogy darabjaira hullana? Ez mese!

– Te Sanyi! – szólítottam meg az egyik barátomat – Te hallottál már arról, hogy el lehet szállítani egy komplett házat kamionnal?

– Ja, láttam a tévében. Aztán utánanéztem, hogy vajon nálunk is van-e ilyen.

– És mit találtál?

– Emlékszel Kis Gabira?

– Igen, de már nagyon rég nem találkoztunk.

– Képzeld el, nemrég összefutottam vele, és beszélgetés közben elmesélte, hogy lett egy új háza, és nem fogod elhinni, egy olyan, amit úgy szállítottak neki oda a telkére.

– Nem mondod! És abban lakik?

– Igen és ami a legszebb, hogy azt mondja, négy évszakos mobilház. Milyen érdekes, hogy pont most jutott eszedbe neked is!

– Igen, mert szeretnék építkezni, és valamiért az én elképzelésem is ez volt. Megadnád a Gabi számát? Felhívnám, és kikérdezném a részletekről.

– Persze, átküldöm. Úgyis kérdezett felőled is, így legalább beszéltek.

Kis Gabi egy okos fiú volt, gondoltam a segítségemre lesz

Nagyon rég találkoztunk, annak ellenére, hogy valamikor nagyon jó barátok voltunk. Csak valahogy az élet elsodort minket egymás mellől. De hogy pont egy négy évszakos mobilház fog bennünket újra összehozni, azt nem gondoltam.
Nem vesztegettem hát az időt, telefonáltam. nagyon örült, hogy megkerestem, és mindjárt meg is beszéltünk egy találkozót.
Miután mindketten elmeséltük az elmúlt tíz év történetét, rátértünk a négy évszakos mobilház kérdésére.

– Te is ilyet szeretnél? Csak ajánlani tudom. Már két éve egy négy évszakos mobilház az otthonunk, és az egész család nagyon elégedett.

– Ami azt illeti, sokat nem tudok a négy évszakos mobilház tulajdonságairól, de valami miatt a fejembe vettem, hogy azt szeretnék.

Gabi mindent elmondott, amit a négy évszakos mobilház kapcsán csak lehetett, és még a céget is figyelmembe ajánlotta, akikkel nagyon elégedett volt. Nincs más hátra, mint felhívni a Tóth Mobilházat, és belevágni.

Amennyiben elképzelései találkozik az általunk kínált megoldásokkal.
Keressen minket bizalommal !