Mi is valójában a mobilház

Mi is valójában a mobilház? Vajon az, ami az elnevezésből következik? Igen, a mobilház egy már összeszerelt állapotában szállítható építmény.

Mi is valójában a mobilház - tothmobilhaz.hu

Mobilház

Mobilház? Igen, az. Már rég izgatja a fantáziámat, hogy vajon milyen lehet.

Sok ismeretterjesztő filmet nézek, és egyik-másik ilyen filmben sokszor látni olyat, ahol mobilház kerül bemutatásra. Ezeket főként Amerikában és Angliában forgatják, és őszintén megvallom, hogy egyre inkább tetszik a gondolat, hogy legyen nekem egy ilyenem.

A helyzet az, hogy örököltem a szüleimtől egy telket még évekkel ezelőtt, de ott áll parlagon, csak a gyümölcsök, zöldségek miatt látogatok ki időnként. Azonban annál többet ér, így eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jól mutatna rajta egy mobilház.
Nincs semmi kedvem, hogy egy klasszikus ingatlant építtessek, és időm sem engedi, hogy levezényeljek egy építkezést.

Gondolom, most sokan a fejükhöz kapnak, hogy minek azt vezényelni, megbízok egy kivitelezőt, és az majd megoldja. Tapasztalatból mondom, hogy ez azért az életben másként fest. A kis kivitelezők nem érnek rá, a nagy cégekben pedig nincs bizalmam. Meg lehet engem ezért kövezni, de ez igen szubjektív dolog!

Nos, azt hallottam, hogy ilyen mobilház már kis hazánkban is elérhető, így elkezdtem utánajárni. Találtam egy jó honlapot, a tothmobilhaz.hu-t. Körülnéztem az oldalukon, és meg kell mondjam, tetszett, amit ott találtam. Jók a képek, megfelelő a referencia, és a szövegek érthető formában leírják az információkat. Semmi tudományoskodás. Az egészből az sugárzik, hogy a tulajdonosok szívében van a mobilház. Láthatóan szeretik, amit csinálnak, és ez számomra nagyon fontos.

Jött a személyes beszélgetés, hogy megtudjam a mobilház építésének minden részletét

A megadott telefonszámot egy közvetlen, kedves hölgy vette fel. Emberközeli, természetes, és érezhetően fontos neki, hogy az érdeklődő minden információhoz hozzá jusson.

Nagyon szimpatikus, hogy egyáltalán nem éreztem azt a ma divatos direkt marketinges nyomulást, nem akarta az első tíz percben eladni nekem a terméküket. Végig arra volt kíváncsi, hogy én mire vagyok kíváncsi a mobilház témájában, és mik az elvárásaim.

Rengeteg kérdésem volt, de türelmesen, érthetően megkaptam valamennyi információt, amire a döntésemhez szükségem volt.
Azt kell mondjam, hogy ez után a beszélgetés után egy csöppnyi kétség sem maradt bennem, hogy megépíttetem álmaim házát, és az is biztos, hogy csak velük.

Amennyiben elképzelései találkozik az általunk kínált megoldásokkal.
Keressen minket bizalommal !