Akkor beszéljünk a könnyűszerkezetes házakról!

Már elég rég szeretnénk utánajárni egy napjainkra itthon is felkapott építési módról, mégpedig a könnyűszerkezetes házakról. Sokakat foglalkoztat a gondolat, hogy egy ilyen könnyűszerkezetes épületet kellen felhúzni, de még mindig elég sok a nyitott kérdés e körül. Sok mindennel nincsenek még tisztában az emberek a szerkezettel, a felhasznált anyagokkal, az engedélyeztetéssel kapcsolatban. Mi is kíváncsiak voltunk, ezért elkezdtük böngészni a netet, hogy kiválasszuk azt a céget, akinek a legmegnyerőbb a honlapjuk, az elvégzett munkája (referencia), illetve az információk teljessége, amit megosztanak.
A választásunk így esett a Tóth Mobilházak-ra. Nagy örömmel, készségesen vállalták az interjút, és meg kell jegyeznünk, hogy egy elképesztően barátságos, jókedvű párral találkoztunk Edit és Attila személyében. Ilyen családias légkörben még nem készítettünk interjút, főleg egy ilyen száraz témáról, mint a könnyűszerkezetes házak témaköre. De beszéljenek helyettünk ők!

Mit kell tudni a könnyűszerkezetesnek nevezett házakról?

Így most, hogy már túl vagyunk az interjún, mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a legjobb stratégia az lett volna, ha ők teszik fel a kérdéseket is. Nem vicc. Sokkal több kérdésük van ezekkel a könnyűszerkezetes házakkal kapcsolatban, mint nekünk.
Még mielőtt bárki rosszra gondolna, nem azért van sok kérdésük, mert ők maguk sem tudják, hogy mi az, hanem annyi kérdést kapnak az érdeklődőktől az ügyfelektől, hogy ennyi nekünk eszünkben sem jutna. Le a kalappal. Amit a könnyűszerkezetes házakról tudni kell, az mindkettőjüknek a kisujjában van.
Azt hiszem, hogy ha egyszer egy könnyűszerkezetes házat akarok építtetni, biztosan hozzájuk fordulok.
Az pedig, hogy ennyi kérdést kapnak, az számomra azt fémjelezte, hogy sokan keresik meg őket ebben a témában. A sok keresésének pedig az a titka, hogy valamit nagyon jól csinálnak. És most nem csak a kivitelezésre gondolok, hanem az üzleti részére is. Nem elég, ha nagyon jó vagy a szakmádban, el is kell tudni adni magad. És ők ebben is megtalálták azokat a partnereket, akik ebben segítenek.
És akkor most már következzen az interjú! Következő cikkünkben olvashatják!

Folytatjuk…