Négy évszakos mobilház - toth-mobilhaz.hu

Négy évszakos mobilház

Négy évszakos mobilház? Valóban? hogyan egyeztethető össze a mobilitás a négy évszakos fogalmával? Mindkét fogalom ismert, de hogy egy mobilház lehet négy évaszkos is, az sokáig elképzelhetetlen volt…

Mi is valójában a négy évszakos mobilház?

négy évszakos mobilház - toth-mobilhaz.hu

négy évszakos mobilház

Abban a földrajzi környezetben, ahol mi élünk itt kis országunkban vannak évszakok. Mérsékelt égövnek hívják, azon belül is kontinentális. Így aztán van négy évszakunk, amelyek hőmérsékleti jellemzői igencsak eltérnek egymástól. (Tekintsünk most el a klímaváltozástól!)

Megszoktuk már, hogy az épületeink úgy készülnek, hogy mind a négy évszakban életvitel szerűen használhatóak legyenek.

Amikor a piacon megjelentek a mobil házak, akkor esetükben ez még nem volt elvárás, hiszen jórészt nyaralóként funkcionáltak. Azonban az idő múlásával, és a technika, az anyagok fejlődésével ez megváltozott.

Megjelent a négy évszakos mobilház, ami tökéletesen képes volt már teljesíteni azt az elvárást, hogy az év minden napján biztosítani tudja a hagyományos technológiával épült házak nyújtotta lehetőségeket.

A négy évszakos mobilház nyújtotta előnyök

Bátran kijelenthetjük, hogy a négy évszakos mobilház csak előnyökkel rendelkezik. Az általunk kivitelezett épületek képesek minden tulajdonságát visszaadni a hagyományos téglaépületeknek, sőt, számtalan pluszt nyújtanak azokkal szemben.

Tekintsük át néhány gondolatban, hogy mit ad Önöknek a négy évszakos mobilház!

Úgy gondoljuk, hogy e rövid felsorolás után senkiben nem marad kétség afelől, hogy érdemes-e ezt a típust választani.

  • A nevéből következően elsőként kell megemlítenünk a mobilitást. Természetesen a helyszínre szállítás a megrendeléstől függően félkész vagy kulcsrakész állapotban történik. Kulcsrakész épület helyszínre szállítását követően 1-2 napos helyszíni utómunkálat keretében szereljük fel a szanitereket, visszük fel a nemes vakolatot!
  • A négy évszakos könnyűszerkezetes mobil épületek nem igényelnek hagyományos beton alapot, helyette egy könnyebb alap kialakítására többféle megoldást kínálunk. Természetesen ezzel is a kivitelezési idő csökkenthető.
  • A négy évszakos névből következően épületeink fűthetőek. Ezek fűtésrendszerét a norvég NOBO elektromos fűtésberendezéssel alakítjuk ki, akár padlófűtéses formában is.
  • Négy évszakos mobilházaink kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, így energiatakarékos módon a téli, illetve az év hidegebb időszakában is használhatóak.
  • A házakat komplett fürdőszobákkal, egyénileg kiválasztható szaniterekkel, zuhanyfülkékkel felszerelve bocsátjuk a megrendelő rendelkezésére. Egyéni kívánság szerint akár klímaberendezés beépítésben is partnerek vagyunk.
  • Három rétegű, „A” energiabesorolású nyílászárók kerülnek beépítésre
  • A kivitelezés során száraz padozatot alkalmazunk, ami meggátolja az aljzat dübögését.
  • Még kis alapterület esetén is tágas tereket tudunk kialakítani, köszönhetően a viszonylag nagy belmagasságnak. Ez azt jelenti – csak hogy számokban is érzékeltessük – hogy az általunk kivitelezett négy évszakos mobilház 2,7-2,8 méteres belmagassággal készül.
négy évszakos mobilház - toth-mobilhaz.hu

négy évszakos mobilház

Az épületetek kivitelezése mérettől függően 4-8 hetet igényel. Az egyéni elképzelés alapján megvalósított épületek tekintetében – mivel cégünk komolyan kezeli a határidők betartását –, a véghatáridőt a megrendelővel közösen egyeztetjük.

Nos, valószínűleg érzékelhető a leírtak alapján, hogy a kínálatunkban szereplő négy évszakos mobilház technikai paraméterek tekintetében megüti a hagyományos épületek szintjét, a mobilitásával, valamint az kivitelezési időintervallum tekintetében pedig jóval felülmúlja azt.